Succesvol Scheiden

“Voor een stressvrije en respectvolle omgang met je ex”

“Out beyond ideas of wrongdoing and rightdoing, there is a field. I will meet you there.”
-Rumi-

Herken jij dit?

Heb je het gevoel dat je jezelf bent kwijtgeraakt tijdens je relatie? Zijn jullie beland in ruzie(s), die ontstaan zijn door gebeurtenissen als vreemdgaan, communicatieproblemen, uit elkaar groeien of onverenigbare karakterverschillen? Conflicten worden gevoed door negatieve emoties en kunnen escaleren richting een vechtscheiding. De scheiding zelf is niet schadelijk voor kinderen, wel het conflict tussen jullie als ouders. Dat is echt NIET wat je wilt!

Succesvol Scheiden is een erkende methode die ouders de allernieuwste inzichten, coaching en advies geeft. Succesvol Scheiden maakt gebruik van een mix van methoden als systemisch werk, NLP, the Work, Emotional Focused Therapy en geweldloos (verbindend) communiceren. Met Succesvol Scheiden leer ik jou je negatieve emoties te neutraliseren en de communicatie met je ex-partner sterk te verbeteren. Tijdens het programma werk je ook aan je eigen verwerkingsproces. Het resultaat is dat je meer begrip ontwikkelt voor jezelf en de andere ouder. Stap voor stap leer je op een respectvolle manier met elkaar om te gaan en het belang van de kinderen in alle beslissingen voorop te stellen.

Heb jij het gevoel dat je alles al hebt geprobeerd en wil je geen stress maar succes? Kies dan uit deze 2 individuele coachprogramma’s of de groepstraining.

3 of 4 maanden programma

Een succesvolle scheiding kun je bereiken door te investeren in een EXCLUSIEF 3 of 4 MAANDEN COACHPROGRAMMA.  Je krijgt een werkboek en iedere maand staat een thema centraal. De maandsessies hebben de volgende thema’s:

 1. Emoties herkennen en neutraliseren.
 2. Communicatiestijlen herkennen, dezelfde taal leren spreken voor een betere communicatie.
 3. Uit het conflict stappen en compromissen sluiten voor werkbare afspraken met elkaar.
 4. Je kinderen de beste zorg en begeleiding geven.

We beginnen met een VIP dag of 2 halve dagen waarin we stilstaan bij de eerste 2 thema’s: Inzicht in je emoties en hoe je deze het beste kunt hanteren en inzicht in jullie communicatiestijlen zodat je beter met je ex-partner kunt communiceren. Daarna volgen nog 1 of 2 sessies waarin we werken aan thema 3 en/of 4. Naast de live coachsessies ontvang je iedere 2 weken een telefonische coachsessie én onbeperkt advies via de mail.

Je kunt ook samen met je ex-partner investeren in het 3 of 4 maanden programma. Jullie starten beide individueel met een VIP dag waardoor ruimte ontstaat om de vervolgsessie(s) gezamenlijk te doen.

VIP dag: Very Intensive & Personal day

Een succesvolle scheiding kun je snel bereiken door te kiezen voor een ééndaagse intensieve training. De VIP dag is geschikt voor ouder(s) die besluiten te gaan scheiden, of in onderhandeling zijn met elkaar over het ouderschapsplan. Deze dag sta jij centraal, en werken we samen intensief aan de eerste 2 thema’s:

 1. Inzicht in je emoties en hoe je deze het beste kunt hanteren in de omgang met je ex-partner.
 2. Inzicht in communicatiestijlen en hoe je het beste met de ander kunt communiceren.

Deze dag is inclusief werkboek, een heerlijke lunch, 2 maanden lang onbeperkt advies via de mail en 2 telefonische coachsessies.

Groepstraining Succesvol Scheiden voor ouders

Naast coaching organiseer ik groepstrainingen (4-6 personen) voor individuele ouders die naast hun eigen verwerkingsproces ook graag ervaringen willen uitwisselen met lotgenoten. Door ervaringen te delen voel je je niet zo alleen staan in deze moeilijke tijd en kun je ook leren van elkaar.

In deze training leer je zicht te krijgen op jouw emoties en hoe jij de moeizame communicatie met de andere ouder kunt verbeteren. Het resultaat van deze training is dat je meer begrip ontwikkelt voor jezelf en de andere ouder. Je leert de eerste stappen te zetten om op een respectvolle en stressvrije manier met elkaar om te gaan in het belang van je kind.

“Een unieke training voor individuele ouders door de combinatie van persoonlijke coaching en ervaringen delen met lotgenoten!”

Voorafgaand aan deze trainingsdag starten we met een gratis persoonlijke intake. In deze telefonische sessie staan we stil bij jouw persoonlijke situatie, kijken we of deze training geschikt voor jou is en stellen we samen jouw leerdoelen en het te behalen resultaat vast. Tijdens deze dag, inclusief lunch, maak je nader kennis met elkaar en is er voldoende ruimte voor interactie en jouw eigen situatie. Als trainer bewaak ik het groepsproces en zorg ik voor een veilig leerklimaat. Na afloop van deze training krijg je 2 weken lang onbeperkt advies via de mail en 1 individuele verdiepende coachsessie ter evaluatie.

De groepstrainingen voor ouders vinden plaats bij locatie Droom in Elst (GLD).  De investering is €395,- incl. btw. per persoon. Heb jij interesse? Schijf je in via het contactformulier. De eerstvolgende trainingsdata wordt gepland bij inschrijving van minimaal 4 deelnemers.

Voor wie?

 • Coachprogramma’s en groepstraining: Voor individuele ouders die gaan scheiden of al gescheiden zijn en worstelen met negatieve emoties en een moeizame omgang met de andere ouder.
 • Voor stellen in scheiding of stellen die twijfelen of ze uit elkaar willen gaan adviseer ik het exclusief 4 maanden programma.

Wil jij grip op je scheiding en dit met succes aanpakken? Bel of mail mij voor een gratis vrijblijvend gesprek. Ben je een werkgever, werknemer of professional? Klik voor het aanbod op de pagina Leren en Ontwikkelen.

Contact

Wencke Slütter

Stuurkracht Succesvol Scheiden
Stuurkracht Leren en Ontwikkelen

0615228832
wencke@stuurkracht.nl

 • “Een unieke methode, gericht op de EMOTIONELE aspecten van de scheiding. Dé preventieve aanpak in het voorkomen van een vechtscheiding!”

 • “Deze methodiek werkt in alle fasen van een scheiding en kan zelfs scheidingen voorkomen!”

 • “Eindelijk een programma dat ook werkt als je het ALLEEN volgt en zelfs dubbel succesvol is als je het allebei volgt”

 • “Gelukkig geen langdurig therapeutisch traject maar een snelwerkende en praktische methodiek”

Benieuwd naar de eigen wijsheid van Wencke?

Schrijf je in en ontvang het gratis e-book “De juiste route naar een succesvolle scheiding”.

Inclusief gratis checklist Emotiewijzer Succesvol Scheiden!

Ja, ik krijg regelmatig jouw tips, blogs én ontvang het e-book gratis!