“Inzicht mét handeling brengt pas verandering!”

“Vulnerability is the only bridge to build connection”
-Brené Brown-

Wencke

Eigen regie en verantwoordelijkheid nemen voor mijn levenspad is mijn grootste drijfveer, zowel in relaties als in werk. Ik ben zelf verantwoordelijk voor mijn eigen geluk en geloof in de uitspraak: ‘de beste investering is die in jezelf’. Mijn missie is om mensen, die zichzelf neigen te verliezen in het contact met anderen of die afwachtend in het leven staan, te leren hun eigen stuurkracht te ontwikkelen in het vinden van hun levensgeluk.

Stuurkracht geef ik ook aan professionals, die vanuit eigen regie meer willen sturen op werksucces. Als ik de wereld om mij heen wil veranderen, dan begin ik met het veranderen van mezelf. Ware invloed heb ik immers alleen op mezelf. Daarmee heb ik gelijk benoemd waarom ik doe wat ik doe.

Wees vooral jezelf

Het mooiste wat ik kan worden is mezelf. Dat kan niet zonder stuurkracht. Wie ik zelf ben is een zoektocht, waar ik als klein meisje al vroeg mee ben begonnen. Opgegroeid in het mooie boerenlandschap van de Achterhoek, heb ik als kind en volwassene – met de nodige emotionele groeipijnen – geleerd wat vriendschappen en duurzame relaties betekenen voor mij. Ik ben altijd sterk gericht geweest op de ander, een echte pleaser, “het aangepaste kind”. Van buiten leek het alsof ik alles onder controle had, terwijl ik ondertussen de regie over mijn eigen leven kwijt was. Inmiddels weet ik goed wat ik wil, waar ik wil zijn en vooral dat ik blij ben om wie ik ben en gewoon mezelf kan zijn. Mijn overtuiging is dat succesvolle relaties met anderen alleen werken als ik eerst een succesvolle relatie aanga met mezelf.

Stuurkracht zoek en vind ik in al mijn levensgebieden. Dat is soms hard werken! Het heeft mij naast verdriet, uiteindelijk veel moois gebracht. Het resultaat is twee prachtige zonen, een scheiding met succes, een goede relatie met de vader van mijn kinderen en inmiddels weer gelukkig in een nieuwe relatie. Als ik het kan, dan kun jij het ook! Dat wil ik jou graag leren!

Master of your own destiny

In mijn werk heb ik de drive om me te ontwikkelen tot de beste versie van mezelf. Altijd gericht op leren en persoonlijke groei vanuit eigen regie. Van behandelaar in de zorg tot trainer projectmanagement en opleidingsadviseur in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Stilstaan was voor mij altijd achteruitgang. Vergeten te genieten van de reis, van het hier-en-nu. Nu weet ik dat stilstand juist genot en groei geeft door naar mijn leven te kijken en deze bij te sturen. Stilstaan? Het heeft mij lef en moed gegeven om uit mijn comfortzone te stappen, met een levensmotto als die van Pippi Langkous “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”.

Ik heb de sprong gewaagd om te doen wat ik diep van binnen altijd al wilde doen. Regisseur zijn van mijn eigen leven. Met een stevige rugzak en een schat aan ervaringen ga ik graag met jou op zoek naar jouw stuurkracht. Als we samen opgaan, dan ontmoet je een ruimdenkend mens met een open, brede kijk op het leven, die goed kan communiceren met haar hoofd, en zich graag laat leiden door haar hart en gevoel.

Lef, moedig, eerlijk, confronterend, positief, humorvol, energiek, liefdevol en scherp. Dat ben ik.

Contact

Wencke Slütter

Stuurkracht Succesvol Scheiden
Stuurkracht Leren en Ontwikkelen

0615228832
wencke@stuurkracht.nl

Benieuwd naar de eigen wijsheid van Wencke?

Schrijf je in en ontvang het gratis e-book “De juiste route naar een succesvolle scheiding”.

Inclusief gratis checklist Emotiewijzer Succesvol Scheiden!

Ja, ik krijg regelmatig jouw tips, blogs én ontvang het e-book gratis!